Blogger Layouts

Thursday, 30 June 2011

orang cakap kawan ny sampai mati..tapi xberapa nk faham la dengan s0meone ny..pelik tp benar...aq ny dah la suke bekawan memang sentiasa nak cari kawan.yang die ny pulak xreti nk cari kawan.kawan p0wn pilih2..hemm..kalau kte pilih kawan yang baik otomatik kite di label kan baik..tapi kalau sebaliknye paham2 jela..pokok pangkal nye dri kte yang pilih yang baik atau sebaliknye...emm yang die ny kawan dengan aq dah lame da mase tu die kcik lagi tapi kte orang mule rapat mase form 1..satu kelas tu yang rapat.kebetulan die ny anak murid ayh aq so hari2 la jumpe die kat kelas..mase form 1 aq rapat dengan ika,ayu,syafika,tira dengan die..
aq paling rapat dengan atira..yela sbb duk sebelah2 kan..kih3..pergi mane2 msti muke 6 orang ny ade..hehe.mase form 3 smua bepecah..ade yang pindah,ade yang  kelas lain..tp aq still kawan dengan dorang...friends 4 ever la kate kan...hehehe..haa...time ny la dorang ade p0blem,..ad0iiii...fening la ini kepala..xtawu ape masalh dorang malas nk amek port..sampai sekarang xsettle2 lgi..aq dah cube baek kan dorang tapi dua2 macam api..bia la dorang..dah penat la nak gaduh2..aq ny sebok nak baek kan dorang tp dalam mase yang same dorang yang benci aq,,cakap belakang2 la...bengkerk je!! yang xb0ley bla die bley cakap dengan sue yang aq ikut die masuk teknik..pehhhhh..sabo jela..pade hal muke aq ny ha yang buat kan surat rayuan die untuk masuk tknik tu..kalau harap kan die kucing bertanduk p0wn blom tntu die wat surat tu..bukan aq nak ungkit tapi geram la.dah la xckp tme kasih p0wn kt aq..aq tggu je sampai sekarang..huh!!..la ny die dah sambung blaja jangan kate mes tpn lagi la haram...ape punye kawan ntah..ape nth masalh die ngn aq..baru2 ny aq saje unfriend die..sje nk tgk die cari aq ke x..hemmm...bt0l sangkaan aq..xdenye die nk cari aq...mntang2 la dah jmpe kawan baru..huhu yang lame d lupekan..hermm pnt la nk st0ry sal die..banyak sbnr nye nk cte tp kalu cte sampai esk pown xabis..!! aq bukan nk buruk kan die..tp xthn la dengan perangai die.

Monday, 27 June 2011

baru-baru ny ad orang cakap yang muke die ny macam adeq FAIZAL TAHIR??????  emmm...c0nfius,c0mpas,
aq p0wn pelik  tang mn ntah yng orang boley cakap mke die ny ade iras2 artis...xcukup tu die cakap mke salah sorang adeq bradik die p0wn ad cm artis...hem hem lagi la xmemasal..puas aq belik muke die ny xde yang sme p0wn..haiiii ble orang dah ramai cakap cam tu emmmmm mule la....perasaaaaannnnn jek koje nyerr...hahaha... ;D...tp best jugak bile jalan dengan die semua orang puji.aq p0wn ape lagi gne kn lah peluang yang ade dengan sebaik mungkin...wahahaha...nak tgk x mke yang dorang cakap cam ADEQ FAIZAL TAHIR tu??? y0k kte tenung ramai2 tang mn yang macam artis tu...hahaha...

haha..ny la SUFAZA MIRA SUHARI...emmmmm ade ke cam ADEQ FAIZAL TAHIR???
habak maiii....hehehe...kpd empunya gamba < jgn mare ye~~!!!  > guraw2 jek! kih3

Saturday, 25 June 2011


selamat hari jadi
selamat hari jadi
selamat hari jadi
selamat hari jadi..



dah 18 tahun rupenye aq..xsangke.huhu...trme kasih ye kpd yang wish..xlpe jgk kpd sape2 yang terlambat wish!! kih3...taun lps clbrte sme2 dengan kawan kt langkawi..huhu best sangat..taun ny biase2 je...tp taun ny paling ramai orang wish..terharuu..~~!!! taun ble la dapat hadiah..huhu.

 

Thursday, 9 June 2011

c0oKInG tImE~~!!!

hari ny ade pasar kt parit raja..umi dengan buya je yang pergi..kte orang duk kt umah macam biase la kemas umah!..lpas kemas umah,sarapan..sedap~!!! huhu..k.yaya yang masak,,nasi goreng..die ny memang suke wat nasi goreng..tp kali ny ok..sedap sangat!! haha...makan-makan sambil tengok tv..










     ~  ny la akq aq yang ske sangat wat nasi g0reng~haha


.lame bt0l buya ngn umi pergi pasar ..huhu...tp yang best nyer.,,dorang balik bawak buah dukung.dah lame xmkn buah.,.buya cakap 'buya bli sebab ingat kat anak-anak die'..wah,,terharunye..hehe..ok la,c0oking time~~!!!

hari ny menu utama -t0m yam campur..gumbira sangat,dah lme nk makan tom yam hari ny baru dapat..kt asrama ade jugak tom yam..tp tom yam kobis!! huh!! sakit hati..hari-hari kobis...kite orang letak bunga kobis,udang,sotong,ayam,dengan cendawan...urmm..semua kte orang masuk kan..haha..hasil nye..
lumayannn...hehehe..s0dap bangat~!!! itu lah air tangan kami bertiga..-umi,k.yy,nja-huhuhuhu

aishhh..,,penat pulk tangn ny nk menaip..dah xde idea ny..layan gmba y0k~~!!!!



                                                        









menelek sayur ulam !! haha.





                                             









  aceceh ! boleh jdi menantu ni ! huhuhu.   





                                           









tomato baek utk kesihatan..... hehehe.





                                                  









 da lapo sangat kakak aku sorang ni !




                                                         








 hijau ! nice ! =)





                                                             









 oopssss ! ade ape tuuu ?





                                                                 









ngeh3 !!




                                                           








 poyo-poyo jer.... hehehe.

Sunday, 5 June 2011

Pusat Pengajian Al-Quran Assha'rawi..ny la kelas buya..huhu..makin ceria kelas ny...kte orang amek mase 2 hari untuk kemas kelas ny..smlm datang cat kelas,daripada pagi sampai petang..hari ny p0wn c0ntinue lagi,,emmm...beastt,,semua kte orang buat..xpyah upah2...save bajet la kate kan...huhu...yang paling aku suke kelas dah wne purple..cantikkkk~~!!!!!! suke sangat....teruje,,~~~haha...ny la aksi2 mase kemas kelas..
taraaaaaaaaaaaaaaaaa~~~~~~~~~!!!!!





with my bRo..~~haha
 dah macam nk wt vide0 klip...!!
 cewahh~~!!

xsempat la nk capai tudung,...plastik sampah p0wn jadi la,,,,...hahaha.

begini la situasi mase kemas kelas...kui3...


sebelum..                                                                     selepas....