Blogger Layouts

Thursday, 30 June 2011

orang cakap kawan ny sampai mati..tapi xberapa nk faham la dengan s0meone ny..pelik tp benar...aq ny dah la suke bekawan memang sentiasa nak cari kawan.yang die ny pulak xreti nk cari kawan.kawan p0wn pilih2..hemm..kalau kte pilih kawan yang baik otomatik kite di label kan baik..tapi kalau sebaliknye paham2 jela..pokok pangkal nye dri kte yang pilih yang baik atau sebaliknye...emm yang die ny kawan dengan aq dah lame da mase tu die kcik lagi tapi kte orang mule rapat mase form 1..satu kelas tu yang rapat.kebetulan die ny anak murid ayh aq so hari2 la jumpe die kat kelas..mase form 1 aq rapat dengan ika,ayu,syafika,tira dengan die..
aq paling rapat dengan atira..yela sbb duk sebelah2 kan..kih3..pergi mane2 msti muke 6 orang ny ade..hehe.mase form 3 smua bepecah..ade yang pindah,ade yang  kelas lain..tp aq still kawan dengan dorang...friends 4 ever la kate kan...hehehe..haa...time ny la dorang ade p0blem,..ad0iiii...fening la ini kepala..xtawu ape masalh dorang malas nk amek port..sampai sekarang xsettle2 lgi..aq dah cube baek kan dorang tapi dua2 macam api..bia la dorang..dah penat la nak gaduh2..aq ny sebok nak baek kan dorang tp dalam mase yang same dorang yang benci aq,,cakap belakang2 la...bengkerk je!! yang xb0ley bla die bley cakap dengan sue yang aq ikut die masuk teknik..pehhhhh..sabo jela..pade hal muke aq ny ha yang buat kan surat rayuan die untuk masuk tknik tu..kalau harap kan die kucing bertanduk p0wn blom tntu die wat surat tu..bukan aq nak ungkit tapi geram la.dah la xckp tme kasih p0wn kt aq..aq tggu je sampai sekarang..huh!!..la ny die dah sambung blaja jangan kate mes tpn lagi la haram...ape punye kawan ntah..ape nth masalh die ngn aq..baru2 ny aq saje unfriend die..sje nk tgk die cari aq ke x..hemmm...bt0l sangkaan aq..xdenye die nk cari aq...mntang2 la dah jmpe kawan baru..huhu yang lame d lupekan..hermm pnt la nk st0ry sal die..banyak sbnr nye nk cte tp kalu cte sampai esk pown xabis..!! aq bukan nk buruk kan die..tp xthn la dengan perangai die.

No comments:

Post a Comment