Blogger Layouts

Tuesday, 29 November 2011

:: tintaQu

 
assalamualaikum semua...
dah lame rasenye ta meng up-date blog ny..
bukan busy tapi memandang rumah saye sy berada di kampung 
line susah cikit la kan nak dapat..
al-maklumlah keliling rumah pokok kelapa sawit! faham-faham jela..hehe
cuti ny memang banyak habis kan mase dekat rumah..
mase tu dah puas jalan with kaka sayangss~
dorang ny rajin betul layan kerenah cik nana! huhu
mase tu lepas je sy jadi feci dekat scho0l 
kite orang stay dekat muar..rumah k.mira..
es0k pagi nye pulak kite orang g kl..
ade jemputan..kawan k.mira kawen..
before pergi majlis tu singgah dekat KUIS
amek budak m0ntel..! (huda rahim) hehe
lepas tu kite orang ingat kan terus nak pergi PD..
tapi cuaca tak mengizinkan..
kite orang just jalan-jalan kat melaka..
ermm,,mase tu umi dengan buya tade..
dorang ade kursus kt UIA..
tu yang kite orang berjalan sakan! ngeh3
by the way..fun!
hehe..
thnks k.mira n k.dyh ! 
memang puas berjalan hari tu.. ^_^
kite orang sampai muar malam..
kepenatan..!
es0k pagi cik nana dengan taufik duk umah je..
rileks2~!
petang tu kite orang balik kg baru..
sampai parit raja dalam pukul 8..
huhu..
balik rumah teng0k bola~!!
ta sia-sia teng0k nasib baik la menang! kih9
esok pagi kite orang pergi bekok pulak..
huhu..
best main air!
hmmm..
tu la jela mase untuk bersama siblings..
untuk minggu ny duduk rumah  ..
uppssssss..
tibe-tibe 
terjumpe pulak fb kawan lame..
tak sangke pulak!
korang ingat sy ny mudah ditipu..
tipu lah banyak2..
lame2 ALLAH tu akan tunjuk sape yang betul sape yang salah..!
moge satu hari korang dapat berterus terang dengan saye k~!
eh..straight to the p0int k~!
rindu..
tapi tak tawu la untuk sape rindu ny..
hmmmmmm
sape-sape jela kan..
tapi lebih selesa hidup sorang-sorang..
lepas ny bia mase yang tentu kan segala-galanya..
sy tak kan seb0k mencari..!
itu yang pasti..!
bia la rindu ny ALLAH je yang tawu..
'ya ALLAH,sampaikan salam kepada orang yang aku rindu ini sesungguhnya 
aku tidak mengenali siapa kah orang yang aku rindu ..'


-salam-





No comments:

Post a Comment