Blogger Layouts

Thursday, 15 December 2011

::suke,duka,gumbiraaa bila bersama ;:

assalamualaikum..
alhamdulillah dengan izin ALLAH saye dapat berkongsi cerita tentang catatan hidup kami adik beradik!  pahit manis kenangan hidup bersama mereka...
nak tawu same mereka???

hmmm...nanti dulu...

sebelum tu,,nak tunjuk kan something terutama dekat my sis..!
huhu..
 
taraaaaa~!!!!
cantik tak lapy ny??? hehehe..jangan jles ye k.uda~!!
naja baru dapat lapy ny selasa..hehe..ade orang yang bagi..alhamdulillah!
rezeki~!!!! ngeh9  ^_-


ok2..back to our topic,,

sesi untuk memperkenalkan diri~!! hehe


 yang berbaju hijau kecik molek ini lagi keding ny la my kakaQ...nama die nurul hidayah hannan! huhu..hmmm...nana suke kacau die..kadang-kadang die marah tapi tak peduli p0wn~!! haha...die sekarang study kat kedah! jauhhhhh nun di sana...kalau dah lame tak jumpe mula la kan menggediksss! rinduuuuu~~ tapi bile dah depan mate asyik gadoh je! hehe..sy la yang selalu cari gadoh! suke kacau my kakaQ..! lagi-lagi kalau die tga sebok MESEJ time ny la nak balas dendam! haha..bukan balas dendam ape,..just pukul2,cubit2 manje je! hehe..time ny kalau buat ape p0wn dekat my kakaQ memang die tak kan marah sebabnye die tga sebok BERmesej~!!! haha...nak tawu s0mething tak??? sebenarnye kalau setiap kali die marah atau nana yang marah die...sy yang akan menangis~!! huhu tak tawu la kenapa..tapi tak dela nangis depan die..nangis sorok2 la! hehe..merajuk??? haha,,suke merajuk dengan die lame-lame..hehehe..nanti die pujuk! tu yang I LIKE~!! hehehe...ape-ape pown terima kasih k.yaya bagi macam-macam barang kt sy! hehe..jasa MU amat dihargai dan disanjung tinggi melangit~!!! haha


 yang montel ny pulak my kakaQ no2...name die nurul huda atau nurul nurhasyadie..betol tak????? hehe..dengan yang sorang ny lagi la suke kacau die...suke cari pasal dengan die..die ny study kat selangor..kate nye nak jadi peguam!! hermmm memang sajak..memang layak sebab die ny memang suke betah2 kalau orang cakap! hehe..maap ye k.uda..sy suke kacau die time snyap..nanti kalau die diam hehee..sye akan cuit2 die smpai die marah~!! haha...suke~suke~...sy rapat dengan kakaq yang sorang ny..lebih kamcing dengan die kadang-kadang cerita masalah peribadi dengan k.uda..tapi..ade s0mething yang pers0nal yang membuat kan kami tak bertegur seketika..tapi alhamdulillah kami back to normal..bak kata pepatah air dicincang tak kan putus! huhu....my kakaQ ny sebenarnye caring sangat..haha tapi KADANG-KADANG la! ngeh3...terima kasih jugak ye my kakaQ selalu melayan kerenah ADEQ mu ini~!! hehe..

hands0me boy ny my adeksss...nane die mohammad taufiq..die ny pelik banyak! hmmm...ntah la ek tak tawu kenapa dengan die ny..sentiasa nak bebas..pening kepala umi dengan buya fikir pasal die ny..al-maklum la laki sorang..die la satu-satunye harapan umi dengan buya..s0 umi dengan buya sentiasa mengharapkan yang terbaik dari die..tapi die tak pernah faham..tak tawu la same ade tak pernah faham atau buat-buat tak paham..my ADEKSS ny sebenarnye baik..tapi di sebabkan die cepat terpengaruh dengan orang tu yang tak betol sikit..! ahahaha die ny selalu berlagak macam orang dewasa..tapi maaf ye adeQ..adeQ belum dewasa lagi...ingat pesan umi selalu..jangan sakit kan hati umi dengan buya ok!..cube buat hati umi dengan buya senang..ingat pesan k.naja ny..setitis air mata umi jatuh berdosa taw~!  so..tepuk dada tanye iman..0k!

haaaa..yang ny my kakaQ jugak..huhu..sy panggil die k.mira sebab k.yy panggil die p0wn k.mira..tu yang sy ikut! haha..k.mira rajin bawak sy dgn my Adekss tadi tu jalan-jalan..hehe,,sukeeee~!!!
terima kasih~!! nak tawu tak?? kadang-kadang jles bile tengok k.yaya dgn k.mira..huhu..mybe sy ny kurang Qaseh sayang dari my kakaQ kot tu yang jles~!! haha..alamaakkkk kant0iii~! hehe
jangan marah k.mira~!! melepaskan ape yang terbuku di hati..! walaweeehh~ haha





wassalam...



















No comments:

Post a Comment