Blogger Layouts

Tuesday, 13 March 2012


  assalamualaikum semua..
alhamdulillah tepat jam 8.00 pagi 11.00 am tadi sy with my kakaq sygss selamat sampai ke alor setar..
sepanjang perjalanan tak henti-henti berdoa..
supaya perjalanan yang jauh ini sampai dengan selamat nye...
alhamdulillah...berkat doa 
akhir nye kami sampai dengan selamat...
cuti ny sy berpeluang untuk spent time with my sis..
tak sangke sebenarnye..
tak rancang p0wn..
sampai je depan rumah k.dyh..
first think i said syukur sangat sebab yela my sis
dapat stay dekat rumah yang sempurna..
cukup segalanya...
tapi..think positive tadi tu bertukar bile
masuk-masuk je rumah my sis..
hemmm...
indah khabar dari berita..
masalah yang my sis hadapi..
sama dengan masalah yang sy hadapi...
sedih bile tengok housemate k.yy tak rapat dengan die...
pade hal..k.yy lebih tua dari dorang...
sian sangat...
tadi k.yy citer die kat sini sorang2..
hem...
sabar je k..
ALLAH sentiasa ade dengan kite..
.....

semalam 
dapat tawu zaim dapat 4P STPM..
wow..! awesome sangat...
rase memang betul-betul tercabar...
tak sangke die boley dapat macam tu..

in that  case, kalau zaim boley capai 4P..
xmustahil kalau aku boley dapat jgk..

hari ny (13/3) k.mira sampai kt kedah..
die datang sini sebab nk teman sy balik bp..

pukul 9 lbey tadi kte org check in kt hotel..
bukan tak nak tido umah k.yy..
tp hemmm..
takot house mate k.yy xselesa..
tu yang kte org stay kt hotel..
 rase macam menyusahkan k.yy plk..
nasib baik la sy just cuty seminggu
kalau la cuti panjang memang nak sangat teman kan k.yy kt sini..
kesian sangat tengok die..
macam nk nangis....

semalam naja buat kan dadih..
saje ...lagi pun tak buat ape-ape..
petang tu mase buat dadih k.dibah ade tolong jgk..
terima kasih..! =)
k.yy tak de die ade mesyuarat..
so tinggal naja sorang jela..
time tu hujab plk...
sdey sangat..
dah la tinggal sorang..
lps tu teringat k.yy pergi kelas naek basikal..
sebak rase haty..
kesian..macam-macam naja fikir..
takot k.yy kena hujan...

tapi alhamdulillah..
lame-lame ujan berenti...
pukul 7 lbey baru k.yy balik..
lega bile tengok die tak kena ujan..

malam tu naja btawu k.yy
dadih dah siap..
die suruh naja btwu house mate die..
k.yy cakap..'naja bagi tawu kat dorang k.yy yang suruh buat
dadih ny..k.yy nk buat xsempat sbb sebok..
najah btawu la,k.yy suruh buat sebab bfday k.yati..'

ok..naja buat la macam ape yang k.yy suruh..
alhamdulillah dorang makan..

tapi naja tak nampk pown k.yati tu makan...

hemmm...sampai macam tu sekali k.yy suruh..
kesian sangat...
k.yy ade bg mesej kt dorang suruh makan..

sabar je k k.yy..
layan kerenah adek-adek...

sekarang ny baru lepas amek k.yy dari kelas..
tadi kite orang makan wewe..
huhu..
sodaapppp~!
terima kasih k.yy..
 ny nak bersiap nak jalan-jalan..

ok...
tibe-tibe ade sorang pakcik ny..
suruh saye masuk kan cerita die kt blog ny..huhu
memang tak malu kan..haha~!!
nak tawu ke sape die???


 ok la.. wsslam..

#haha tak tawu la nak citer ape lagi...
ngeh3..
=)










 










1 comment:

  1. Allah suka pada hambanya yg melihat ujian yg diberi sebagai satu bentuk nikmat...menerima dugaannya dengan kehangatan kesyukuran..hehehe...apa pun, u all berdua ni mmg awesome..!

    ReplyDelete