Blogger Layouts

Thursday, 22 September 2011

release tensi0n~!!

assalamualaikum,,

hari ny nak cerite ape yang berlaku sepanjang semalam..ermm,,patut nye p0st semalam tapi ta sempat la..many w0rk t0 d0 la~ haha...semalam memang full kelas..alhamdulillah,dah lame ta belaja..s0 semalam belaja dengan khusuk nye~~!! haha..rabu,,biase la ade k0k0 seperti yang di janjikan kite 0rang pergi lessure mall semalam lawan b0wling..masuk semalam dah 2 kali kite 0rang jejak kan kaki dekat sane..f0r informati0n perlawanan ny just untuk f0rm 6 je..ermm special kes kan,, tu yang untung nye..tu jela yang best.yang laen2 tu best jgk,,tapi paham2 jela,kite orang ny just menumpang jer kt situ,,s0 n0rmal la kan kalau xde 0rang pandang dan layan kite orang macam penumpang~! aissssshhh,melalut plk aq nyh!  bukan nk st0ry tu sebenarnye.huhu..perlawanan kali ny best,,3 game kite orang baluun~  lenguh2 tangan ny..herrmm ta pela yang penting fun kan~! satu kumpulan 3 orang je.gr0up aq eca,umi..haha..orang yang ta pena maen p0wn bley kalah kan aq~!  OMG..lalala..h0w dare u! haha...0k la,,y0k la kite tgk gmba..huhu..macam2 aksi ..

ny mase otw nak pergi.sempat lagi ye kami p0sing! haha


dah sampai! suke nyerrr~


uppssss!! hahaha..tettt~  < ta de pape k,kawan je! >














alamakkk!!! kant0ii pulak..! haha.. ny saje2 je..xde pape ok! cikgu dengan murid je..
jangan salah faham ye..guraw2 je dengan umi, die minat dengan ckgu ny sbnr nye..
tapi aq saje je.sebenanye kite orang amek gmba bertiga.tapi aq sje je nak sakat umi,,
aq cut gmba die..letak love! haha.. guraw je 0k~!!

lepas abis game kite orang habis kan mase dengan sh0pingg!!! haha..




ny pulak mase untuk isi perut yang kosong..mase maen game tadi,,haha,,..perut semua bunyi2..
per0t umi kuat gile bunyi..! haha..s0rry umi..!




p/s: kepada kawan2 maaf ye,saye ny mmg suke berguraw dengan korang~!! rase rapat sangat ..
harap ta de yang terase dengan perangai aq k~!!  love u~~

No comments:

Post a Comment