Blogger Layouts

Thursday, 16 February 2012

for my lovely sis ^_^


assalamualaikum semua..
dah lame tak up date bl0g ny..
penuh dengan habuk nyh! ish,ish..
hehehe ;DD
hari ny baru berkesempatan tengok-tengok blog saya yang c0mel ny.. ;)
firstly,,nak bagi tawu..saya ade nama baru..
just call me 'NAJAH' okey..
why??
emm..
selame ny ramai kawan-kawan panggil saya nana..
bukan nak lari dari sape-sape..
kalau korang fikir betul-betul nana tu tak de ape-ape maksud..
that's why la i tuka name.. ^_^
NAJAH-kejayaan..
so,lepas ny panggil saya najah k,,!
ade maksud..
harap kawan-kawan semua panggil najah..
makin NAJAH la sy dalam hidup..
huhu..

tak kesah la orang kat lua nak cakap ape..
yang penting this is my life..!
sian ummi dengan buya bagi nama tapi i pandai-pandai je tuka nama..
(muhasabah diri seketika ! ) hehe..

sekarang ny naja tengah sebok study..
kawan-kawan doa kan ye!
sy nak take over my dad..
nak jadi kaunselor..
harap sangat dapat capai cite-cite tu walaupun lambat..
emmm..banyak betul cabaran dan ujian yang sy kena tempuh,,..
kadang-kadang rase diri ny kecil sangat..
give up p0wn ade jgk..
banyak kali ngadu kat my sis~!
huhu..
thanks sis sebab dengar luahan hati saya~!
sis,u know what,kalau naja ade masalah sekarang ny..
naja banyak pendam..
kalau cite kat orang p0wn bukan orang boleh tolong..
just dengar je..
nasib baik ade pencipta..
selalu nye DIA jela tempat naja ngadu..
macam-macam perasaan bile kt sini..
ALLAH je yang tawu..
macam nak drop..!
tapi bile ingat balik ummi dengan buya..
naja kuat kan hati..!
nak nangis pown terpakse tahan..
tak nak orang laen tawu naja sedih..

owkey la..setakat ny tu jela yang naja nak kongsi kan 
hopefully..semua yang kat luar sane yang bace blog ny,doa kan k kejayaan saye
and i'll promise to improve my education..

No comments:

Post a Comment