Blogger Layouts

Thursday, 20 October 2011


wehuuuu~!!!  haha..es0k pulang ke kampung.! yeszzaaa!! kih9...dah lame ta menjejakkan kaki di halaman rumah..!kui9....untuk umi dn buya di batu pahat johor..nanti kan kepulangan anak mu yang c0mel lagi baik ini..! haha...Eeeee~plizzz la! kahkah..minggu ny ade satu paper je....1 n0v 2011 nanti ade paper lagi.! ta sabar nak jawab paper 'MAKROEKONOMI'..memang sayunk sangat-sangat la dengan paper makr0  tuh..! huhu..untuk minggu lepas just paper 'PENGAJIAN AM 1 &2 '  dengan 'MUET  (writting)..alhamdulillah,dapat jawab...! hari ny nak cerite pasal budak dalam prep...dah bape hari ta teggur budak tu..kenapa?? bukan sengaja ta nak teggur..ade sebab tersendiri..!  aku kalau nak berguraw memang ta kesa! tapi berpada-pada la..jangan pakai so000t je~!!  ny sampai nak panggil orang dengan name yang ta senonoh..! yang buruk maksud nye..memang la bagi kau tu cume gurawan! tapi bagi orang yang kau gelar tu??? cube fikir perasaan die..dah la kau cakap kuat..kalau boley satu kelas nak dengar..!  ta baik mengaibkan orang...cube kalau aku gelar kau bukan-bukan b0ley terima ke??? mesti kau marah kan..same jugak ape yang aku rase sekarang.! so renung-renungkan lah~!! kalau kite orang tegur nanti kau ta terima,kalau buat h0t chat suruh bercakap ape yang ta puas aty kau ta nak cakap pulak..memang pelik la manusia sekarang ny..perasan diri tu betul je 100% ta penah nak terima kekurangan diri,..pade hal tu memang salah kite..cube belajar dari kesilapan..ta salah kan terima teguran..cube baiki diri..jadi yang lbey baik..muhasabah diri..memang la aku ny ta la perfect sangat tapi kite boley belaja dari kesilapan kan..semua tu ta salah...semua orang akan senang kalau perangai kite ok..ta sakit kan aty orang..jage la haty orang yang selalu rapat dengan kite..kite orang ta tegur kau pown sebab nak bagi kau sedar..kite orang nak kau ubah sikap kau tu...maaf la kalau buat kau sakit aty..but ny je jalan terakhir yang kite orang boley buat,..kau nak berubah ke tak nak tu terpulang...


~: hemmmm macam ny la adat tinggal di bawah satu bumbung yang sama,mesti ade je yang ta puas aty,yang macam tu la,macam ny la..macam-macam perangai..! tapi tu semua dugaan~!  ujian yang ALLAH bagi..nak tak nak,terima jela..terima dengan hati terbuka..'BERSYUKUR'  itu yang paling penting...selagi ALLAH sayangkan kite selagi tula die akan bagi beribu-ribu ujian..die nak teng0k sama ade kite mampu atau p0wn ta harungi ujian yang diberikanNYA...!!

No comments:

Post a Comment