Blogger Layouts

Sunday, 2 October 2011

ya allah..kenapa aq ta bley..lupe kan die??

semalam ade salah faham sikit dengan die..hermm..sdey,,ta twu tibe2 je nangis..macam budax kecik je! huh!
yang ta suke nye nangis2 ingat kt hakim pulak..mase tula rase rindu kat die..hemmm...dugaan,dugaan...macam nak call je die semalam..tapi bile ingat balik ape yang umi dengan buya pesan..terus ta jadi nk ngadu kat die..cume boley nangis je..ngade-ngade kan aku nyh! plizz la..terima kenyataan 0k kau da ta de pape dengan die..THE END~!! rase serba salah sebab ta say sory kat die..hurmm...malam tu tido dengan air mata..huhu...
pagi tadi call die banyak kali...nak cakap dengan die yang aku dah maaf kan die..tapi ta angkat pulak~!! bzy la tu (fikir positif)...rupenye die silent m0de..ermm...yela...petang tadi kat larkin pukul 1.32..die mes,,h0oorayy~!! hehe..die mes...kui9..(^__^) suke nyeee~!!! haha..kite orang dah 0k...tapi malu lagi la nak say s0rry kat die...
ermm..dah cube buang semua tu..memang ta b0ley...sudah fitrah~!! harap faham..

No comments:

Post a Comment